Om os

Created with Sketch.

Gitte Ayla Hjertelig
Jeg brænder for at hjælpe folk hjem i sit sande selv, via spirituel udvikling og healing. Glæden ved at arbejde med så kraftfulde energier er fantastisk. Jeg har arbejdet med mange forskellige alternative behandlingsformer siden 1992.
Jeg har hele dette liv vist at jeg er her for at sprede kærlighed og er født ind med et vågent feminin. Som barn ville jeg helst opholde mig i naturen, Min sensitivitet og sanser guidede mig. Jeg mærkede og følte mig frem og var et med alt i univeset.
Men som alle andre børn blev jeg ”lukket ned og skolet” så jeg passede ind i familiemønstrene og samfundet. Dette gav selvfølgelig men i form af: følelsen af at være forkert, anderledes og ikke god nok. Det jeg kunne gav ikke point og ingen forstod det. Jeg blev rebel og pleaser. Jeg blev rigtig god til at spille ”mig” og var sikker på at jeg havde brudt med alle mønstre. Men alt udspillede sig i egoet og i det maskuline tankeskabte.
Jeg fandt interesse i mange forskellige ting bl.a. yoga, kundalini, helbredende urter, meditation, mavedans, universet/stjernerne, skyggearbejde, tonsvis af bøger, shamanisme, spirituel udvikling, masser af altenative uddannelse mm. Hvad jeg ikke viste var at, alle de forskellige interesser og uddannelser, samt oplevelserne i min barndom var læringen til at kunne finde mit sande selv.
Alt dette blev mine redskaber da jeg oplevede stress og depression, som følge af mange dybe traumatiske oplevelser. Jeg følte at jeg gik i tusinde stykker og kunne slet ikke se lyset. Alt gemt sensitivitet eksploderede ud i fuldt flor. Jeg var nøgen og sårbar. Da jeg var længst inde i mørket fik jeg vist, at nu havde jeg chancen for at ”samle” det sande op og lade resten ligge. Der startede min rejse hjem. Dette var bestemt ikke let, da jeg gang på gang blev snydt af mønstre, spejle og mit ego. Men jeg har gået vejen til sjælens rene essens. Jeg healer fra zeropoint i hjertet og holder flammerne af Shiva og Shakti. Indtil jeg mødte Rene, havde jeg ikke mødt andre jeg sandt kunne spejle mig i på denne rejse. Vores energi mange dobles når vi arbejder sammen, hvilket gør vores behandlinger meget powerfulde.
Det er denne rejse vi brænder for at hjælpe andre med. Vi har gået vejen, kender den og kan på smukkeste vis guide dig. Du skal selv gå vejen, men vi går med dig og holder lyset/dit sande selv. Alle vores behandlinger indledes naturligvis med en samtale og foregår med den største respekt og omsorg for den enkelte klient og dennes grænser, således at den enkeltes proces ikke forceres og klientens grænser tillige respekteres fuldt ud.
Namaste Om
Gitte Ayla Hjertelig

Rene´Hjertelig
Hjertets vej til essensen.
Jeg er indviet reikihealer og har virket som healer i en lang årrække. Sideløbende har jeg studeret Joshua og Magdalenas samt Osho tantriske lære, som jeg i al beskedenhed nu forstår og praktiserer fra – på et endog meget dybt niveau. Jeg har i en årrække levet med en aktiv og balanceret kundalini, som har gjort mig i stand til at ’se’ dybt ind i andre menneskers bevidsthed og livshistorie.
Har siden jeg var ganske ung studeret en række mystikere og spirituelle retninger, ligesom jeg har deltaget i adskillige workshops og kurser.
Jeg er meget optaget af sammenhængene mellem det maskuline og feminine, Shiva og Shakti, samt forståelsen af, hvorledes ethvert menneske kommer til verden i sin rene essens, men langsomt på grund af opvækstens såringer, chok og traumer, samt familiemønsterets prægning op gennem barndommen, for hvert år mister små dråber af essensen, så den oprindelige kontakt til sjælen går tabt. Langsomt tilpasser vi mennesker os omgivelsernes ønsker og krav i et længselsfuldt forsøg på at blive elsket og kommer dermed længere og længere væk fra sjælens inderste lys.
De fleste af os taber således forbindelsen til vores inderste kald og essens i forsøget på at tilpasse os. Min egen-udvikling bl.a. gennem  Ayahuasca-rejser gør, at jeg i dag er i stand til at stille mig i det såkaldte zero-point i hjertet – det sted, hvor der er fuldkommen balance mellem maskulin og feminin, himmel og jord – og heale fra den tilstand, som er den absolutte kærlighed og sande bevidsthed.
Det er fra netop den tilstand, at vi tilbyder kundalini-healing og terapi i øvrigt, alt afhængig af hvilke temaer og problematikker den enkelte klient har med.
Vi har stor erfaring for, at vores klienter i løbet af ganske få behandlinger kan slippe endog meget alvorlige traumer og barndoms-såringer, netop fordi vi bringer vores selv i essens-tilstand og ’ser’ og healer derfra.
Vi arbejder helhedsorienteret med sammenhængen mellem krop, sind og ånd. Og vi har erfaring for, at vores behandlinger healer selve årsagen til folks problemer og udfordringer – ikke blot symptomer. Altså kan vi ved at heale fra vores hjertes essens – hjælpe klienten til at slippe ego’ets indlejring i låste former, som bevirker at kroppen for nogles vedkommende i løbet af livet nærmest er blevet et smertefængsel. Via healingen hjælper vi klienten til at se og slippe disse tilpasninger, så han/hun igen får kontakt til Selvet – og den sjæls-essens klienten oprindeligt kom til vores smukke planet med.
Alle vores behandlinger indledes naturligvis med en samtale og foregår med den største respekt og omsorg for den enkelte klient og dennes grænser, således at den enkeltes proces ikke forceres og klientens grænser tillige respekteres fuldt ud.
Namaste Om og kærlig hilsen
Rene´Hjertelig